This website uses cookies. Click here for more information.
  • Contact
    Contact

Adresgegevens

Grotekerksplein 20

3311 CC Dordrecht

078 613 67 66

info@notariaatnonhebel.nl

www.notariaatnonhebel.nl

 

 

Bereikbaarheid en parkeren 

  

Bereikbaarheid

Het kantoor is zowel per auto, openbaar vervoer, op de fiets als wandelend uitstekend bereikbaar.

Auto en parkeersuggesties
Met de auto kunt u voor de deur (aan de straat, rondom de grote kerk) betaald parkeren. Het kantoor ligt buiten de autoluwe zone (buiten de pollers).

U kunt betalen met muntgeld bij de automaat, met het "nieuwe pinnen" (contactloos) of met een mobiele parkeerapp. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Dordrecht: https://cms.dordrecht.nl/bezoekers/parkeren-centrum en voor de kosten en gebiedscodes: https://cms.dordrecht.nl/mobielparkeren. Code 7811, rode band, dus 2,80 euro per uur.

Aan het water zijn enkele kort parkeerplaatsen (max 40 minuten voor 1 euro), de tijd kan niet verlengd! Deze hebben een oranje band om de parkeerautomaat. Dit is vaak te kort.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Spuihaven, vanaf waar het 5 minute lopen is naar ons kantoor. Gratis kunt u parkeren op het parkeerterrein op de Weeskinderendijk. Vanaf daar is het een klein kwartier wandelen naar ons kantoor.

 
Openbaar vervoer
Vanaf station Dordrecht is het een gezellige wandeling door de binnenstad naar ons kantoor van een kwartier (1,2 km). Ook kunt u vanaf het station de bus nemen (3,4, 12, 88,92) en dan uitstappen bij Bushalte Stadskantoor vanaf waar het 4 minuten lopen (240 meter) is naar het kantoor.

Let op!
Omdat het kantoor een monumentaal pand is met inpandige trappen naar de bespreekkamers, vragen wij u van tevoren aan ons te melden, indien u slecht ter been bent, zodat we daar rekening mee kunnen houden.