Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • *

Adresgegevens

Grotekerksplein 20

3311 CC Dordrecht

078 613 67 66

info@notariaatnonhebel.nl

www.notariaatnonhebel.nl

 

 

Bereikbaarheid en parkeren

Let op! Wij zijn donderdag 18 oktober vanaf 12.30 uur gesloten wegens een kantooruitje.

 

Het kantoor is zowel per auto, openbaar vervoer als op de fiets en wandelend uitstekend bereikbaar.

Auto en parkeersuggesties
Met de auto kunt u voor de deur (aan de straat, rondom de grote kerk) betaald parkeren. Het kantoor ligt buiten de autoluwe zone (buiten de pollers).

U kunt betalen met muntgeld bij de automaat, met het "nieuwe pinnen" (contactloos) of met een mobiele parkeerapp. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Dordrecht: https://cms.dordrecht.nl/bezoekers/parkeren-centrum en voor de kosten en gebiedscodes: https://cms.dordrecht.nl/mobielparkeren. Code 7811, rode band, dus 2,80 euro per uur.

Aan het water zijn enkele kortparkeerplaatsen (max 40 minuten voor 1 euro). Deze hebben een oranje band om de parkeerautomaat.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Spuihaven. Gratis kunt u parkeren op het parkeerterrein op de Weeskinderendijk. Vanaf daar is het een klein kwartier wandelen naar ons kantoor.

 

Bijzonderheden ten aanzien van het parkeren

In verband met de werkzaamheden aan de kade, zijn er beperktere parkeermogelijkheden en geldt een omleidingsroute de stad uit. Het kantoor is goed te bereiken maar voor de terugweg moet u rekening houden met extra reistijd.

 
Openbaar vervoer
Vanaf station Dordrecht is het een gezellige wandeling door de binnenstad naar ons kantoor van een kwartier (1,2 km). Ook kunt u vanaf het station de bus nemen (3,4, 12, 88,92) en dan uitstappen bij Bushalte Stadskantoor vanaf waar het 4 minuten lopen (240 meter) is naar het kantoor.

Let op!
Omdat het kantoor een monumentaal pand is met inpandige trappen naar de bespreekkamers, vragen wij u van tevoren aan ons te melden, indien u slecht ter been bent, zodat we daar rekening mee kunnen houden.