This website uses cookies. Click here for more information.
  • Contact
    Contact

Adresgegevens

Grotekerksplein 20

3311 CC Dordrecht

078 613 67 66

info@notariaatnonhebel.nl

www.notariaatnonhebel.nl

 

 

Bereikbaarheid en parkeren

 

LET OP!

Goede vrijdag 19 april zijn wij gesloten!

 

In verband met de Passion en de opbouw en afbouw werkzaamheden kan er vanaf 12 april tot en met 24 april rond het kantoor slecht of niet worden geparkeerd. We adviseren u te parkeren in parkeergarage Spuihaven. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar ons kantoor. Uiteraard kunt u wel lopend of met de fiets komen.

Op donderdag 18 april zijn er daarom ook geen afspraken mogelijk op ons kantoor. Die dag zijn wij ook slechter telefonisch te bereiken.

 

Bereikbaarheid

Het kantoor is zowel per auto, openbaar vervoer, op de fiets als wandelend uitstekend bereikbaar.

Auto en parkeersuggesties
Met de auto kunt u voor de deur (aan de straat, rondom de grote kerk) betaald parkeren. Het kantoor ligt buiten de autoluwe zone (buiten de pollers).

U kunt betalen met muntgeld bij de automaat, met het "nieuwe pinnen" (contactloos) of met een mobiele parkeerapp. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Dordrecht: https://cms.dordrecht.nl/bezoekers/parkeren-centrum en voor de kosten en gebiedscodes: https://cms.dordrecht.nl/mobielparkeren. Code 7811, rode band, dus 2,80 euro per uur.

Aan het water zijn enkele kort parkeerplaatsen (max 40 minuten voor 1 euro), de tijd kan niet verlengd! Deze hebben een oranje band om de parkeerautomaat. Dit is vaak te kort.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Spuihaven, vanaf waar het 5 minute lopen is naar ons kantoor. Gratis kunt u parkeren op het parkeerterrein op de Weeskinderendijk. Vanaf daar is het een klein kwartier wandelen naar ons kantoor.

 

Bijzonderheden ten aanzien van het parkeren

In verband met de werkzaamheden aan de kade, zijn er beperktere parkeermogelijkheden. Het kantoor is goed te bereiken.

 
Openbaar vervoer
Vanaf station Dordrecht is het een gezellige wandeling door de binnenstad naar ons kantoor van een kwartier (1,2 km). Ook kunt u vanaf het station de bus nemen (3,4, 12, 88,92) en dan uitstappen bij Bushalte Stadskantoor vanaf waar het 4 minuten lopen (240 meter) is naar het kantoor.

Let op!
Omdat het kantoor een monumentaal pand is met inpandige trappen naar de bespreekkamers, vragen wij u van tevoren aan ons te melden, indien u slecht ter been bent, zodat we daar rekening mee kunnen houden.