This website uses cookies. Click here for more information.

Column

Recht uit de notaris / december 2019

Beste Lezers,

Sinds het begin van deze eeuw schrijft notaris Wery al zijn gedachtenspinsels in deze krant. Iedere maand heeft hij zijn kennis en kunde met u gedeeld in een korte en prettig leesbare column. Hij schreef over onderwerpen waar u wellicht al vaak over na had gedacht maar nooit wat mee had gedaan, zoals het maken van een testament, over zaken waar u mogelijk nog nooit van had gehoord, zoals een levenstestament en over onderwerpen van belang voor ondernemers, voor ouderen of juist voor jongeren, starters.

In 2017 heb ik het stokje van hem over genomen en heb geprobeerd op dezelfde wijze over onderwerpen te schrijven. Door de overname van het kantoor kon ik u ook inzicht geven over hoe de benoeming tot notaris werkt, waar ik tegenaan ben gelopen en wat er bijzonder en mooi is aan het vak van notaris. Op een minimaster die ik gevolgd heb bij de Rabobank hoorde ik gister nog van een mede-ondernemer dat een notaris nog steeds bekend staat als een stoffig beroep. Ik hoop en denk dat u als vaste lezer van deze columns wel weet dat het tegendeel waar is!

De laatste column in De Stem van Dordt! Wat zullen we deze krant gaan missen! Hopelijk krijg ik ook in Dordt Centraal weer een mooi plekje om u allen op de hoogte te houden.

Van de gelegenheid wil ik gebruik maken om alle lezers te bedanken voor de aandacht die u hebt gehad de columns te lezen en de moeite van sommigen van u om een column uit te knippen en mee te nemen. Een column kon de trigger voor u zijn om een afspraak te maken bij mij (of voorheen bij notaris Wery) op het kantoor om uw persoonlijke situatie te bespreken. Vele leuke en positieve reacties hebben wij van u gehad.

Ook De Stem van Dordt wil ik bedanken voor het zijn van een lokale krant met lokaal divers nieuws dat steeds weer op een prettige manier werd gebracht en de mogelijkheid die mij is geboden om daaraan mijn steentje bij te dragen.

Tot slot wil ik alle lezers, journalisten, verslaggevers en andere medewerkers van De Stem van Dordt gezellige feestdagen toewensen en een gezond en voorspoedig 2020!

Hartelijke groet,

 

Maartje Nonhebel

Notaris