This website uses cookies. Click here for more information.
  • *

Over Notariaat Nonhebel

Ruim 80 jaar is er in het prachtige pand aan het Grotekerksplein 20 te Dordrecht een notariskantoor gevestigd. Notaris mr. Maartje Nonhebel heeft mr. C.F. Wery opgevolgd. Het protocol bestaat sinds 1893 en is begonnen met notaris D.W.J. Harshagen, die is opgevolgd door notaris mr. H.F. Reynvaan. De voorganger van Wery was J. Doedes.

De zes jaren voor de pensionering van mr. C.F. Wery op 1 februari 2018 heeft hij met zijn trouwe medewerkers kantoor gehouden onder de naam StijnWery notaris. De jaren daarvoor heeft hij samen met verschillende andere notarissen het kantoor Wery Goedegebuure geleid. Notariskantoor Wery is in 1989 begonnen met een ingang aan de kant van de Houttuinen en een toilet op de binnenplaats! Na een grootscheepse verbouwing is ervoor gekozen de ingang te plaatsen aan het Grotekerksplein op het (zelfgekozen!) nummer 20. De sfeer van het 17e-Eeuwse pand is zoveel mogelijk behouden gebleven.

Een groot aantal van de medewerkers is al geruime tijd aan het kantoor verbonden, ieder met deskundigheid in zijn of haar vakgebied. Wij vinden het belangrijk om plezier met elkaar en in ons werk te hebben en dat merken de mensen. Wij zien heel vaak mensen terug. Soms na een jaar, soms na 20 jaar. Met hart voor ons vak doen wij er alles aan om éénieder op de juiste wijze te helpen, aan een goed advies of een juiste akte, aan een prettige overdracht van huis of aandelen, een mooi testament of aan de goede afwikkeling van een nalatenschap. Deskundigheid tegen een betaalbare prijs!